a Journey into Happiness
woensdag 18 maart 2020

Een transformerende reis naar innerlijke
vrede, vreugde en geluk.

Voor de negende keer alweer: a Journey into Happiness. Een maandelijks terugkerende, ééndaagse cursus die een einde maakt aan je innerlijke conflicten, rust geeft in je hoofd, harmonie in al je relaties en ware vreugde in je leven. Het is een interactieve dag met verdiepende meditaties, speciale ademhalingsmethodes, oude en moderne levenslessen en het zelf beoefenen van innerlijke integriteit.

LET OP! Vanwege de huidige omstandigheden gaan we ‘a Journey into Happiness’ van 18 maart a.s. niet bij ons in Haarlem faciliteren, maar je kunt wel vanuit huis deze cursus via een speciale ZOOM-verbinding volgen.

 Waarom zou je meedoen?

Het is een dag waarop jouw persoonlijke bewustzijnsgroei centraal staat. Je duikt in het diepe, in jezelf. Op deze dag werk je aan het transformeren van de volgende zeven aspecten van je mind/ denkgeest:

1. Pijn en haat
2. Onechtheid
3. Ongevoeligheid
4. Ondankbaarheid
5. Hunkering naar liefde
6. (Ver)oordelen
7. Verhalen van je mind

Al deze aspecten spelen zich af in jouw leven en willen gezien worden; gezien in (goddelijk, universeel) Bewustzijn. Hiervoor is nodig dat jij die aspecten eerst zelf ziet en ze zonder oordeel erkent (Ja, zo ben ik ….), om ze daarna ten volle in het licht (van Bewustzijn) te brengen. Hierdoor zal de lading verdwijnen, soms lukt dat in één keer en soms in meerdere keren (Tejasa over het belang van herhaling).

Wat hierna overblijft, is leven in vreugde en geluk, zonder reden, zonder oorzaak.

Dus als jij dit ook wilt, doe dan mee!

 
 
Het ticket voor18 maart:

Cursusdetails:

  • Data   : woensdag 18 maart 2020
  • Tijd    : 08.00 tot max. 18.00 uur. Inloop vanaf 7.30 uur.
  • Prijs per dag € 30,-

Hier enkele reacties van deelnemers in Haarlem:

 “Doe het nu voor de 3e keer en ik had het gevoel dat het lichter werd en dat de patronen beginnen op te lossen. Voel mij ook dichter bij m’n intentie/wens komen.”

“Fijn om bewust in het leven gezet te worden. Bewuster liefde voor de wereld en medemensen te voelen”

“Een  gevoel van innerlijke vrijheid en geluk”

“Het voelt heel fijn te beseffen dat ik slechts hoef te zijn bij hetgeen  er in mij speelt; dat geeft al zoveel inzicht”

“Dit keer kwam alles weer heel ander binnen. Ik voel positieve energie door m’n lichaam stromen. Ik ben heel nieuwsgierig waar de Journey into Happiness me brengt”

“Ik voel me vrij in mijn hart. Dankjewel!”

“Ik kon op een diep niveau de vreugde ervaren die ik werkelijk ben”

“Verrassend dat er deze keer een enorme verdieping is ontstaan. 10x zoveel meer diepgang als beide eerdere keren”

“Het is een pittige dag met intensieve oefeningen. Er is veel met me gebeurd. Voelde verdriet wegstromen”

“Ik ervaar stilte van binnen, een leeg gevoel alsof de fysieke inhoud er niet is. Er stroomt energie door me heen” 

Voel je welkom en we hopen te zien in Haarlem op deze prachtige cursus!

Impressies van 3 juli 2019 in Haarlem:

Indiase teacher Tejasa over het belang van herhaling:

Herhaling is nodig voor echte transformatie van de hersenen.

Tejasa:”Herhaal de Journey into Happiness net zolang totdat je gelukkig bent, gelukkig zonder reden, zonder oorzaak. Als je er bent, kun je stoppen, anders dien je door te gaan. 

De denkgeest wil variatie (oppervlakkig geluk), maar wat je nodig hebt, is een verschuiving. Wanneer we de Journey herhaaldelijk doen, dan zal de verschuiving plaatsvinden. Wanneer je (oppervlakkig) van hot naar her springt, dan grond je jezelf niet in één ding. De hersenen hebben nieuwe verbindingen nodig, nieuwe neurologische patronen. Dit is wat we bedoelen met een verschuiving! 

Dit is alleen mogelijk als we de 1-daagse Journey blijven herhalen en dan zullen de hersenen veranderen. Daarom blijven we ook de Volle Maan meditatie doen. 

Elke keer een (ander) werelds geschenk zal je de variatie geven. De wereldse behoefte die je wilt, zal steeds veranderen, dat is de variëteit die je zult ontvangen. Andere dingen zullen hetzelfde blijven. 

De Volle Maan Meditatie en de 1-daagse Journey zullen we elke maand herhalen. De nadruk dient te liggen op je groei, de transformatie van de hersenen en het geschenk. Dan verdwijnen je problemen. “

Tejasa: “De programma’s in het onbewuste denken zijn alleen dan opgelost als er neurobiologische veranderingen plaatsvinden.”